Ge dig av på semester till Österlen | Boende och aktiviteter! 

Vill du ta del av helt nya upplevelser på en magisk plats med ljuvlig natur, trevliga människor och aktiviteter som passar både våghalsen och dig som eftersöker avkoppling? Då kan det aldrig gå fel med semester Österlen. Här finner du rikligt med boenden för smidig övernattning, roliga aktiviteter för hela familjen och även fantastiska vingårdar. 

Missa inte heller de mysiga caféerna och restaurangerna som tar resan till helt nya nivåer. Är du dock inte helt säker på var din semester Österlen ska börja? Kika nedan och ta del av olika händiga tips som ser till så att du får en underbar resa som du minns för livet! 

Boende när du besöker Österlen 

Innan du kan ta en titt på alla de olika fantastiska aktiviteterna och upplevelserna vid semester Österlen är det givetvis ett måste att hitta en plats där du kan övernatta. Lyckligtvis nog finns det ingen avsaknad av valmöjligheter, och det är upp till dig om du föredrar att exempelvis vända dig till ett hotell, en campingplats eller att till och med bo på en gård för en underbart unik semester Österlen. 

Ha i åtanke att det även finns flera tjänster där privatpersoner hyr ut sina villor eller stugor, och även här kan du hitta ypperliga erbjudanden. Välj just den delen av Österlen som du vill övernatta på och lägg vantarna på ett rum, en villa eller en stuga som passar dig likt handen i handsken. Kontrollera alltid vad som ingår i priset: för vissa är det till exempel viktigt med en tvättmaskin eller liknande möjligheter medan andra enbart letar efter en plats att övernatta. 

Spännande upplevelser på Österlen 

När du har bestämt dig för vilket hotell, villa eller stuga som blir passande för dig är det hög tid att göra research kring olika spännande upplevelser för att fullända din semester Österlen. Oavsett om du föredrar lite lugnare aktiviteter såsom att promenera i naturen, att shoppa loss eller om du vill få det att pirra till i magen kan du hitta aktiviteter under semester Österlen som passar dig. 

Det är ett måste att besöka den vackra skulpturparken som du finner i närheten, och detsamma gäller för Kivik Art Centre. Om det är just shopping som intresserar dig kommer du inte att vilja missa att ta en tur till Argilla krukmakeri, och här kan du få tag på underbara produkter såsom skålar, koppar, krukor och mycket mer därtill. 

Är du lite mer av en våghals som lever för de spännande ”en gång i livet” upplevelserna? Under din semester Österlen är det då ett måste att prova på skydiving. Här får du chansen att tillsammans med ett proffs hoppa från ett plan med fallskärm och se världen från ett helt nytt perspektiv. Den här aktiviteten är verkligen svår att slå, men vad det än är som intresserar dig finns det en stor chans att du hittar din favoritaktivitet på just Österlen! 

Comments are Disabled